Foredrag om arbejdsglæde fyldt med humor

​Lær hvordan du forøger din arbejdsglæde

Medarbejdernes arbejdsglæde er en vigtig forudsætning for effektivitet, produktivitet og ikke mindst en fast medarbejderstab med en lang anciennitet i virksomheden. Forøg din arbejdsglæde er et inspirerende, lærerigt og humoristisk foredrag om arbejdsglæde, som kan være nyttigt i alle slags virksomheder.


Foredragsholder Ole Larsen afholder foredraget for mange forskellige typer virksomheder i blandt andet Randers, Aalborg, Aarhus og omegn, men også i resten af landet. Derudover tilbyder Ole også foredraget online, hvis du foretrækker det.

Kom ud af de gamle vaner og rutiner

Er du omstillingsparat, når noget svært eller uventet dukker op? Hvordan bevarer og forøger du din glæde, når du bliver ramt af udfordringer? Tager du selv initiativ til at ændre gamle vaner og rutiner? Og hvis ikke… Kan du lære det?


Det er blot nogle af de spørgsmål, som Ole vil komme ind på under foredraget, og som kan sætte tankerne i gang hos både dig selv og dine ansatte.

Få værktøjer til at bevare og øge din arbejdsglæde

​I Oles inspirerende og underholdende foredrag om arbejdsglæde vil du få effektive værktøjer, der kan hjælpe dig til at bevare og forøge din arbejdsglæde. Det er et motiverende og sjovt foredrag, der kan stimulere positiv tankegang og gøre dig proaktiv i forhold til at ændre gamle vaner og rutiner i dit liv. For en stor del af arbejdsglæden kommer indefra, og selvom det kan være utroligt svært at ændre på gamle vaner og rutiner, så er det heldigvis ikke umuligt!

Med masser af humor bidrager Ole med lærerige indslag og effektive værktøjer, som kan gøre det meget sjovere at gå på arbejde.


Kontakt Ole og hør mere om hans foredrag om arbejdsglæde

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til Ole, hvis du kunne tænke dig at høre mere om hans foredrag om arbejdsglæde. Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på, hvor meget det koster at få afholdt foredraget enten fysisk i virksomheden eller online.​

Kontakt Ole Larsen

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Ole hvis du brænder inde med spørgsmål.

Kunderne siger

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Creative Magic ApS

Udsigten 5, 8960 Randers SØ

CVR: 39206870

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 88 37 40

info@foredrag-olelarsen.dk